Administratiekantoor Jolanda Heinen

Administratiekantoor Almere  – uw boekhouder om de hoek

Is uw boekhouding een noodzakelijk kwaad of kost het u meer tijd dan u lief is? Of zoekt u tijdelijk extra capaciteit om uw eigen administratie te ondersteunen? Ervaar hoe prettig het is als u de administratie laat uitvoeren door een ervaren boekhouder. U weet dan zeker dat het fiscaal klopt en u kunt uw tijd weer volledig besteden aan uw klanten. Met administratiekantoor  Jolanda Heinen is die hulp binnen handbereik. U krijgt persoonlijke en professionele ondersteuning bij uw financiële administratie.

Uw administratie zonder zorgen op orde

Kies zelf de ondersteuning die bij u past. Ik werk met het online boekhoudpakket Informer. Daardoor heeft u eenvoudig inzicht in uw administratie en kunt u op afstand uw gegevens raadplegen.
Afhankelijk van de gekozen dienstverlening beschikt u bovendien over een app waarmee u makkelijk uw bonnen in kunt scannen en doorsturen. De meeste zaken verlopen telefonisch of via e-mail. Soms is het prettig om even te sparren en persoonlijk zaken door te nemen. Als dat voor u goed uitkomt, kunt u ook buiten kantoortijden een afspraak maken.

Als u mij inschakelt kunt u rekenen op een professionele en proactieve aanpak, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en heldere communicatie.

Detachering

Een zieke medewerker, vakanties of een groeiende omzet. Soms groeit de berg werkzaamheden en heeft u extra hulp nodig voor uw administratie. Ik bied u flexibele capaciteit zonder overhead en zorgen van personeel in loondienst. Of u nu eenmalig hulp nodig heeft, voor korte tijd of op afroepbasis, ik los het voor u op.

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Heinen. De afgelopen 8 jaar was ik verantwoordelijk voor het voeren van de gehele financiële administratie van een kleine BV. Ik beschik over ruime ervaring op het gebied van administreren. Bekijk voor volledig overzicht van mijn werkervaring mijn CV.

Ik sta voor:

  • Professionele en proactieve aanpak
  • Persoonlijke aandacht
  • Flexibiliteit
  • Heldere communicatie
  • Afspraak is afspraak

Nieuwsgierig? Lees meer over mijn diensten of neem vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met mij op

Contact opnemen